GBM gestiona la certificació LEED d’una nova residència universitària a Mataró

GBM es fa càrrec de la gestió de la certificació de sostenibilitat LEED ID (interior design) amb l’objectiu d’aconseguir la categoria Gold d’una nova residència d’estudiants al Maresme. 

El projecte, que actualment es troba en la fase de disseny i de gestió de permís d’obres està impulsat per la promotora Grup Bona Nova. Edetco Tècnics lideren el project management i l’equip d’arquitectes. 

Per la seva banda, GBM s’encarrega de la gestió de la certificació nord-americana LEED amb l’objectiu d’obtenir la màxima categoria que preveu aquesta etiqueta. 

La parcel·la de la residència és d’uns 2.800m2 aproximadament i l’edifici constarà de planta baixa i cinc pisos. El projecte preveu 61 habitacions individuals i dobles, i comptarà amb espais destinats a bugaderia, sales d’estudi i cafeteria. Tags: certificació sostenibilitat, construccio sostenible, LEED, leed gold, residencia estudiants sostenible