R+D+i

GBM participa en projectes d’investigació amb finançament propi (SPE), projectes europeus i internacionals en el sector de l’edificació. GBM Assessora, tutoritza col·labora i lidera en investigacions i recerques en l’àmbit de la sostenibilitat i la construcció.

EM VULL QUEDAR A CASA MEVA

 

Coneix el nivell de sostenibilitat de casa teva. Descobreix quines millores pots realitzar per augmentar la sostenibilitat. Millora el nivell de sostenibilitat:

 

— Redueix les despeses de la teva llar.

— Augmenta en qualitat de vida.

— Minimitza l’impacte mediambiental i contribueix en la lluita contra el canvi climàtic.

VULL CANVIAR DE LLAR

 

Coneix el nivell de sostenibilitat de cada un dels habitatges que visites. Compara la sostenibilitat entre els habitatges. Tria l’habitatge més sostenible que et permetrà:

 

—Estalviar reduint despeses (de la llar, mobilitat, etc).

—Obtenir l’habitatge amb les millors característiques de salut i benestar.

—Reduir els impactes mediambientals i contribuir en la lluita contra el canvi climàtic.

COMPRO I VENC HABITATGES

 

Coneix el nivell de sostenibilitat de cada un dels habitatges. Compara la sostenibilitat entre els habitatges. Ofereix els habitatges més sostenibles i amb més valor afegit:

 

—Ofereix habitatges de valor econòmic més elevat.

—Ofereix els habitatges amb millors condicions d’habitabilitat (ventilació, llum, accessibilitat, etc.).

—Ofereix habitatges respectuosos amb el medi ambient.

Avantatges comercials d’SPE

 

Per tal de conscienciar els usuaris, compradors i productors d’habitatges de la importància de la sostenibilitat en la construcció i ús dels habitatges, SPE vol potenciar que els seus usuaris obtinguin descomptes o millors condicions en els serveis d’empreses d’assegurances, entitats bancàries, ajuntaments o altres entitats que s’adhereixin a la iniciativa SPE.

Donant resposta a un clar posicionament a favor de la promoció d’immobles sostenibles, les empreses col·laboradores de SPE ofereixen descomptes dels seus serveis als seus usuaris i contribueixen al manteniment d’aquesta eina.

 

Com funciona

  • Respon el qüestionari sobre les característiques del(s) habitatge(s).

  • Coneix el nivell de sostenibilitat dels habitatges o de la teva llar.

  • Compara automàticament quin habitatge és el més sostenible.

  • Obté un informe detallat sobre quins aspectes pots millorar de cada un dels habitatges i descobreix quant pots estalviar.