Equip

GBM ha nascut de la recerca en la gestió i el medi ambient en l’edificació.

Està format per un equip pluridisciplinar de persones per donar resposta a les necessitats dels nostres clients amb l’objectiu d’ajudar-los a integrar criteris de sostenibilitat que beneficiïn el seu negoci, benestar i medi ambient.

Jordi Castellano Costa
Doctor Arquitecte Tècnic en Sostenibilitat i Eficiència Energètica. Certificador BREEAM ES, VERDE, LEED v.4.

Doctor Arquitecte Tècnic en Sostenibilitat i Eficiència Energètica, amb Màster en Medi Ambient i Màster en Administració y Direcció d’Empreses (MBA).

Gerent i consultor de Green Building Management, porta més de 17 anys relacionat amb el sector de l’edificació, tant en el Project Management com en el Facility Management.

Investigador expert en la implicació de la sostenibilitat en l’edificació, integrant en tots els seus projectes l’alineació dels objectius sostenibles i les necessitats dels seus clients. Participació amb la Universitat de Girona, com a coordinador de Master i professor en diferents àmbits de la construcció.

Hi ha dos setmanes l’any que no se’l troba, l’esquí muntanya el reclama.

Helena García Bertrán
Especialista en Certificacions LEED, WELL i en Anàlisis de Cicle de Vida de Materials de la Construcció i Sistemes Constructius.

Graduada en Arquitectura Tècnica, amb Màster en Enginyeria de la Fusta Estructural i Màster en Sostenibilitat i Gestió de l’Edificació en el Sector Turístic.

Tècnic Superior en Realització i Plans d’Obra. Tècnic Superior en Desenvolupament i Aplicació de Projectes de la Construcció i Obra Civil.

Coneixement exhaustiu en materials sostenibles i tècniques constructives basades en la bioconstrucció i construcció tradicional. Participació en projectes de cooperació en l’àmbit de la construcció, tant a nivell nacional com internacional.

El temps lliure el dedica a coronar cims on la cobertura és escassa, sempre amb calçat còmode i pas ferm i decidit.

Miquel Estelrich Bestard
Ambientòleg especialitzat en gestió d’aigües

Graduat en ciències ambientals a la universitat de Girona (Espanya). El projecte final de grau va ser sobre economía circular a l’indústria ramadera en el marc del projecte europeu Manure Eco Mine.

Màster en ciencia i tecnología de l’aigua a la universitat de Girona (Espanya). El projecte final de màster va ser sobre tancar el cicle de l’aigua en instal·lacions turísitques utilitzant tecnologies basades en procesos natural. El projecte es trobava en el marc del projecte europeu demEAUmed.

Actualment cursant el màster en gestió i sostenibilitat de l’edificació en el sector turísitc.

Mallorquí, l’esport, el camp i viatjar són les meves pasions.

Xavier Jaime Novo
Especialista en Termografia Infraroja i Blower Door.

Arquitecte Tècnic, amb màster en Valoració de Béns i Taxació de Danys.

Termògraf certificat amb nivell II ITC i en Blower Door (habitatges i petits volums).

Apassionat de la muntanya i del triatló.

Marc Masó Varés
Gestor i Auditor Energètic.

Enginyer Industrial, Director tècnic de la consultoria energètica Proisotec Energia. Auditor de la norma ISO 50.001. Secretari del Spain Chapter de la Association of Energy Engineers. Professor de la UdG en el departament de EMCI.

Marc Albaladejo Puig
Consultor i enginyer acústic, especialitzat en indústria i edificació.

Enginyer Tècnic de Telecomunicacions en Imatge i So. Màster en gestió de projectes industrials i de serveis. Després de treballar pels somnis dels altres, ara treballo pel meu després de fundar la firma Alba Acústica.

Amant del silenci, la tecnologia i de les coses amb quatre rodes.

Josep Farreró Solés
Especialista en temes mediambientals, en projectes i obres, tant a nivell d’estudis com a nivell d’execució d’obres.

Enginyer Agrònom per la Universitat de Lleida.

Enginyer Tècnic Agrícola Especialitat Explotacions Agropecuàries per la Universitat de Girona, Escola Politècnica Superior.

Coneixedor del territori; expert en la realització d’informes, projectes i estudis en l’àmbit ambiental, paisatgístic i urbanístic; director ambiental en projectes i obres de grans infraestructures, en urbanització verda i edificacions sostenibles.

Sempre que puc em poso darrera els fogons, intentant fer realitat els projectes gastronòmics que tinc al cap mediterràniament japonesos.

Helena Basart Gómez-Quintero
Metgessa del treball i Tècnica de prevenció. Especialitzada en Ergonomia i Psicologia aplicada, Seguretat en el Treball i Higiene Industrial.

Llicenciada en Medicina especialitzada en Medicina del Treball (MIR). Màster en Salut Laboral, Màster en Medicina Avaluadora i Màster en Prevenció de Riscos Laborals. Compagino la feina de pèrit mèdic laboral amb el projecte de Salut i Empresa. M’agrada envoltar-me de companys/es i amics/es per treballar en la millora de la salut en l’àmbit laboral. Gaudir amb la família, la natura i viatjar, són les meves aficions.

Josep Masachs Banti
Enginyer Tècnic Industrial

Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (1992). CEM, CMVP, CEA, LEED AP.

Rita Molinero
Responsable de comunicació

Llicenciada en publicitat i relacions públiques. S’encarrega de la gestió de públics i continguts corporatius. Quan no és a la oficina li encanta sortir de ruta en furgoneta, sobretot a prop del mar.

Gerard Prats
Director creatiu

Dissenyador industrial de formació. Gerent i director creatiu a l'estudi aeiou. Dissenyador gràfic, web i interiorista. 25 hores al dia. Aficionat al ciclisme i altres activitats sobre rodes, especialment a l'aire lliure.

Jordi Gran
Dissenyador gràfic i web

Publicitari de formació. Dissenyador gràfic i desenvolupador web. Aficionat al món de la il·lustració digital. Li agraden les llengües i viatjar tan lluny com pot. Els seus continents preferits són l'Àfrica i l'Àsia.

Adrià Pell
Dissenyador gràfic i web

Dissenyador gràfic de formació. Especialitzat en disseny gràfic i editorial i amb experiència en el sector del disseny tèxtil. Aficionat a la carretera i a les activitats solidàries vinculades al món del motor.