L’edifici d’oficines Torre Cerdà reitera el seu Compromís amb la sostenibilitat amb la renovació del seu certificat BREEAM

L’edifici d’oficines del barri de La Bordeta de Barcelona, una de les icòniques Torres Cerdà, es troba en procés de renovació en el seu certificat BREEAM.

GBM, que va liderar el procés de certificació BREEAM de l’immoble l’any 2019, s’encarrega ara del procés de renovació del seu certificat BREEAM en ús.

La certificació BREEAM preveu que cada immoble certificat faci una revisió del seu segell cada tres anys per tal de mantenir-lo i garantir així que els nivells certificats es mantenen en el temps. En el cas de la Torre Cerdà, s’està efectuant aquesta revisió amb la nova guia de BREEAM, que va actualitzar els criteris del segell al 2020. GBM es troba actualment en la fase de preavaluació de l’edifici seguint el nou manual de BREEAM, que inclou novetats clau com la resiliència climàtica, la millora de la salut i el benestar, l’anàlisi en fase post construcció i l’enfoc de disseny integrat.

Tags: breeam, BREEAM en ús, renovacio sostenible, torre cerdà