Formació

Green Building Management ofereix formacions presencials per a responsables d’empreses constructores sobre la gestió de les certificacions de sostenibilitat BREEAM, LEED i VERDE.

Els objectius d’aquests cursos són adquirir els coneixements bàsics necessaris de sostenibilitat per afrontar una certificació de sostenibilitat, aprendre el funcionament i protocols de la certificació, adquirir les coneixements necessaris per a la sol·licitud de documentació medi ambiental dels materials i conèixer la documentació d’evidències sol·licitades en la certificació mitjançant el cas pràctic d’obra.

Objectius de la formació

– Adquirir les coneixements bàsics necessaris de sostenibilitat per afrontar una certificació de sostenibilitat
– Aprendre el funcionament i protocols de la certificació
– Adquirir les coneixements necessaris per a la sol·licitud de documentació medi ambiental dels materials
– Conèixer la documentació d’evidències sol·licitades en la certificació mitjançant el cas pràctic d’obra.

A qui va dirigida

Va dirigida a responsables de qualitat, medi ambient o responsables tècnics que tinguin interès en aprendre com es duu a terme a la pràctica una certificació de sostenibilitat i quins recursos són necessaris per portar-la a terme amb èxit i eficàcia.

Durada

Els dies i hores de formació són flexibles i adaptables a les necessitats de cada empresa.

Professorat

La formació serà impartida pel Dr. Jordi Castellano, gerent de GBM. Castellano és Doctor Arquitecte tècnic en sostenibilitat i eficiència energètica i MBA. Professional acreditat en BREEAM ES NC, habitatges, en ús i urbanisme; LEED BD+C i VERDE. En cas necessari s’incorporaran professors especialistes de cada àmbit.

F1_USGBC_kl

LEED V4

F5_Herradura

BREEAM ES

f15_gbce_verde

VERDE