GBM acreditada per a la certificació Well  

GBM acreditada per a la certificació Well  

La consultora de sostenbilitat de GBM Helena Garcia ha obtingut l’acreditació professional per a la certificació WELL. Aquesta nova acreditació posiciona a Green Building Management en una de les empreses més especialitzades en les certificacions de sostenibilitat avalades a nivell estatal i internacional. 

WELL és el primer estàndard que es concentra exclusivament en la salut i el benestar de les persones dels edificis. Aquesta certificació es basa en l’estudi i avaluació de les característiques de l’ambient construït que impacten a la salut i el benestar humà a través de l’aire, l’aigua, la llum, la alimentació, l’estat físic, la comoditat i la ment.  

L’estàndard de construcció Well es va llançar l’any 2014 és la culminació de set anys de rigorosa investigació en col·laboració de metges, científics i professionals líders en la indústria.  

Un projecte amb certificació Well té el potencial d’agregar valor mesurable a la salut, el benestar i la felicitat dels ocupants de l’edifici. També pot generar més productivitat i estalvi, a més de suposar un considerable retorn de la inversió al propietari o usuari de l’edifici. El fet de posar les persones en el centre de decisions de disseny, construcció, operació i desenvolupament WELL permet generar estalvis en despeses de personal i millorar l’experiència humana, la salut i el benestar.