Marc Masó i l’Institut Català d’Energia premiats al World Energy Engineering Congress

Marc Masó i l’Institut Català d’Energia premiats al World Energy Engineering Congress

El director tècnic de Proisotec Marc Masó i l’Institut Català d’Energia han estat els dos premiats catalans a la darrera edició del World Energy Engineering Congress (WEEC) celebrat a la ciutat d’Atlanta (EUA) el passat mes de setembre.

El WEEC és la major conferència energètica i exposició tecnològica específicament dirigida a enginyers, empreses industrials i institucions d’energia celebrada als Estats Units. El certamen organitzat per l’Association of Energy Engineers (AEE) reuneix els millors experts per ajudar a establir un camí òptim per a l’eficiència energètica.

Enguany durant la celebració de la 40a edició del WEEC Marc Masó, enginyer tècnic i col·laborador de GBM ha rebut el reconeixement “Energy Innovator of the year” per destacar en les seves pràctiques innovadores en l’àmbit de l’enginyeria energètica. L’Institut Català d’Energia ha estat reconegut com a Millor institució energètica.