Una reforma integral per a la millora sostenible de un hotel a Terrassa

GBM gestiona la certificació BREEAM de la reforma de l’hotel Don Càndido de Terrassa. El projecte de reforma que és liderat per TBA facilities project manager i dissenyat per GCA Arquitectes iniciarà aquest mateix any 2022 i inclou una reforma integral de les habitacions de l’hotel i també l’actualització del disseny del hall, menjador i cuina. 

El projecte permetrà obtenir una millora acústica mitjançant l’aïllament acústic de la façana i interiors i una millora de l’eficiència mitjançant la instal·lació de griferia i sanitaris de baix consum i la instal·lació de plaques solars tèrmiques per escalfar l’aigua sanitària. També es podrà controlar la despesa energètica més acuradament gràcies a les instal·lacions de múltiples comptadors. 

Per tal de crear un ambient agradable i contribuir a la millora de la qualitat de l’aire s’incorporarà vegetació interior i exterior en forma de jardí vertical.

 

Tags: breeam, disseny interior, hotel sostenible