Mesurar el valor afegit del Facility Management

IFMA (Internacional Facility Management Association) ha publicat la segona edició del Manual de Gestió “Valor afegit de Facility Management”.

Aquesta publicació, orientada a proporcionar als gestors de Facility Management els conceptes i paràmetres a considerar per identificar el valor afegit que representa la seva gestió, ha comptat amb la participació de Jordi Castellano en l’elaboració dels conceptes i eines relacionades amb la sostenibilitat aplicades al Facility Management.

Aquest manual permet als Facility Managers avaluar la seva situació a l’empresa, mesurar la seva activitat i mostrar el Valor afegit que aporten amb la seva activitat diària. D’aquesta manera, aquesta nova eina ofereix la oportunitat als professionals del sector al reconeixement de la seva labor.

La metodologia per a l’avaluació del Valor Afegit de FM i aquest manual han estat desenvolupats en un grup d’investigació de Valor Afegit de Facility Management. Aquest grup d’investigació ha concretat els conceptes analitzats sobre els Paràmetres del Valor Afegit i els tipus d’Actuació, i ha desenvolupat una metodologia per a la seva aplicació pràctica en la gestió de Facility Management totalment innovadora. Aquest manual pretén servir com a referència per al coneixement i aplicació de la metodologia, així com aportar-ne exemples pràctics.

L’associació Internacional de Facility Management és l’associació professional més important en l’àmbit de la gestió d’immobles, que compta amb gran reconeixement internacional. Amb l’objectiu de promoure el Facility Management, IFMA identifica les noves tendències, realitza treballs d’investigació, ofereix programes de formació, i ajuda a l’empresa i als responsables d’aquesta àrea de desenvolupament d’estratègies per la gestió dels recursos humans i físics.

  • On 20 de desembre de 2019
  • 0 likes
Tags: facility management, IFMA, valor afegit