Experts acreditats en la execució d’obres Passivhaus

L’arquitecta tècnica de Green Building Management Helena Garcia ha obtingut la titulació “Certified Passive House Tradesperson” després de superar l’examen d’especialització impulsat pel Passivhaus Institute. La prova, acredita els seus coneixements específics en l’execució d’envolvents i instal·lacions per a les edificacions de construccions passives d’aquesta certificació.

Amb aquesta titulació, l’assessora de Green Building Management ja acreditada en les certificacions WELL i Fitwel, també desenvoluparà projectes sota els criteris d’aquest estàndard de referència en construccions de projectes en consums energectics quasi 0 i que aplica basesbioclimàtiques.

Els edificis Passivhaus optimitzen els recursos existents a través de diverses tècniques passives com la forma, la orientació o la instal·lació de proteccions solars per minimitzar les necessitats de calefacció i refrigeració durant tot l’any.

Els principals beneficis d’un immoble amb el certificat Passivhaus són:

  • Minimitzar o eliminar la necessitat de calefacció i aire condicionat.
  • Reduir la despesa energètica de l’habitatge en un 80%
  • Gràcies als seus mètodes de ventilació s’aconsegueix un aire interior més saludable
  • Gràcies a l’aïllament acústic, les cases passives eviten els sorolls de l’exterior
  • Millora del confort gràcies a la homogeneïtat de la temperatura a totes les habitacions i racons de la casa.
  • El sobrecost que pugui tenir la construcció o adaptació d’un immoble a l’estandard Passivhaus es recupera amb l’estalvi energètic entre els 5 i els 10 anys.
  • On 10 de setembre de 2019
  • 0 likes