Entra en vigor la nova versió de la certificació LEED

Entra en vigor la nova versió de la certificació LEED

La nova versió de la certificació LEED, la 4.1, es va presentar el passat mes de gener al US Green Building Council i ja s’hi poden registrar projectes de construcció en totes les modalitats de LEED.

LEED 4.1 ha simplificat el sistema de classificació respecte la versió anterior. També s’han realitzat modificacions per millorar l’eficiència al llarg de la vida dels edificis, i s’han incorporat informes d’eficiència per permetre als propietaris realitzar un seguiment del progres cap a uns objectius mediambientals, socials i del govern.

V4.1 és més inclusiva, forta i audaç

La actualització LEED és més inclusiva amb els estàndards de referència actualitzats que permet als projectes aconseguir punts LEED mitjançant la monitorització del comportament dels edificis.

Leed v4.1 continua impulsant el rendiment, integrant plenament els resultats del comportament recolzats per les noves metodologies i una ruta basada en dades perquè es puguin mesurar els comportaments de manera continuada.

L’experiència dels darrers 20 anys i les lliçons apreses del mercat en l’aplicació del Leed v4 ha permès tenir una visió més profunda sobre els edificis existents, i dels projectes residencials i urbanístics per desenvolupar solucions úniques que abordin mercats únics.

La nova versió reflecteix una adaptació i congruència als canvis en el mercat immobiliari y busca reforçar el compromís sustentable per part dels actors clau del sector amb opcions millorades pel seu compliment amb perspectiva global.

 

 

Tags: IWBI, salut i benestar, well standard