Jordi Castellano imparteix una formació sobre Breeam Urbanisme

Jordi Castellano imparteix una formació sobre Breeam Urbanisme

L’objectiu d’aquesta disciplina és fomentar comunitats més sostenibles que possibilitin un urbanisme amb beneficis econòmics, socials i ambientals.

El gerent de Green Building Management i assessor acreditat Breeam impartirà un curs formatiu els dies 18 i 19 de març sobre la certificació BREEAM® ES Urbanismo. La formació està organitzada per l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (iTEC) i forma part d’una sèrie de jornades formatives al voltant de la certificació de sostenibilitat BREEAM.

BREEAM® ES Urbanismo és l’esquema d’avaluació i certificació de la sostenibilitat que ajuda a promotors i agents de planificació a millorar, mesurar i certificar de forma independent la sostenibilitat de les seves propostes de desenvolupament en les fases inicials de planificació urbanística. A més, és una eina de diàleg que permet obrir un canal de discussió entre promotors i agents de planificació, ajudant-los a certificar la sostenibilitat de la seva proposta en una fase inicial de desenvolupament.

Aquesta metodologia internacional de més de 25 anys de trajectòria està present en 77 països i està adaptada a l’idioma, la normativa i la pràctica constructiva d’Espanya des del 2011.

Breeam urbanisme considera 8 categories per avaluar i certificar la sostenibilitat de cada projecte d’urbanització: Clima i energia, comunitat, disseny de la ubicació, ecologia, transport, recursos, economia i edificis.

Les properes convocatòries de formació impulsades per lITEC sobre BREEAM són:

BREEAM® ES Associat 12 de març de 2019

BREEAM® ES Urbanisme 18 i 19 de març de 2019

BREEAM® ES Habitatge 25 i 26 de març de 2019

 

 

Tags: IWBI, salut i benestar, well standard