Trobades al voltant de la salut i el benestar en els edificis

Trobades al voltant de la salut i el benestar en els edificis

El benestar de les persones en el centre del desenvolupament immobiliari.

 

Ens passem la major part del temps de la nostra vida dins d’edificis i aquests ens influeixen significativament en la nostra salut, productivitat i benestar.
Davant la creixent necessitat de centrar-se en la salut i el benestar de les persones a més a més del nivell d’eficiència energètica dels edificis, les certificacions que es focalitzen en aquests aspectes com el WELL, estan guanyant cada vegada més importància en el mercat immobiliari.

Wellference

Els dies 22 i 23 de gener s’ha celebrat a Madrid la primera edició Wellference a Espanya, un congrés sobre la certificació Well que avalua la salut de les persones en els edificis.

Rick Fabrizzi CEO del International Well Building Institute (IWBI) ha donat el tret de sortida a les ponències i debats amb els millors experts del sector.

Durant l’acte també s’ha presentat de manera oficial la certificació WELL v.2, certificació adaptada al mercat espanyol. La presentació ha estat a càrrec de Ann-Marie Aguilar, cap d’operacions a Europa de IWBI.

Reunió informativa a Incasòl

GBM s’ha fet càrrec d’una xerrada informativa sobre les certificacions relacionades amb la salut i el benestar dels edificis dirigida als tècnics de l’Institut Català del Sòl.

 

 

Tags: criteris sostenibles, edificacio responsable, llibreverd