Acord entre Breeam USA i Fitwel

Acord entre Breeam USA i Fitwel

Breeam USA i Fitwel van de la mà per fomentar els resultats de salut i mediambient entre els agents del sector.

Els dos sistemes liders de valoració amb base científica troben un terreny comú per als usuaris que sol·licitin la doble certificació, oferint beneficis per als edificis i els seus ocupants.

Els Centre CfAD (Center of Active Design) i BRE America han anunciat un pont comú entre el sistema de certificació Fitwel i el de Breeam USA per edificis en ús, desenvolupant un procés senzill i econòmic per projectes que s’acreditin amb les dues certificacions. En el marc d’aquest acord, les organitzacions han identificat crèdits documentats específics mútuos que seran reconeguts per ambdues organitzacions. D’aquesta manera, els equips dels projectes estalviaran temps i costos associats a la preparació de la documentació de la certificació per partida doble.