Ambaixadors oficials de la certificació FITWEL

Ambaixadors oficials de la certificació FITWEL

Green Building Management ha obtingut la llicència oficial de FITWEL per gestionar el procés de certificació d’aquest segell centrat en la salut i el benestar.

Fitwel és el primer sistema mundial de certificació de salut per optimitzar el disseny i les operacions de l’edifici. Generat per l’anàlisi expert de més de 3.000 estudis d’investigació acadèmica, Fitwel està implementant una visió per a un futur més saludable en què es milloren tots els edificis i comunitats per enfortir la salut i el benestar. Fitwel es va crear com una iniciativa conjunta liderada pels Centres de Control i Prevenció de Malalties dels Estats Units, juntament amb l’Administració de Serveis Generals.

FITWEL va sortir al mercat el 2017 i en menys d’un any ja compta amb 400 projectes en procés o certificats i està present a més de 20 països de tots el món.