Primer edifici rehabilitat amb certificat EnerPhit Passivhaus de l’Estat a Girona

Primer edifici rehabilitat amb certificat EnerPhit Passivhaus de l’Estat a Girona

El segell certifica que la rehabilitació compleix amb un dels estàndard d’eficiència energètica i confort més exigents d’Europa.

El primer edifici plurifamiliar EnerPhit de l’Estat, la Certificació Passivhaus per edificis rehabilitats s’ha realitzat al carrer Nou de Girona, en ple centre de la ciutat.
El dia 1 de desembre va tenir lloc la presentació del projecte on es van explicar les peculiaritats de la rehabilitació i es va fer entrega de la certificació EnerPhit.

Les empreses participants en aquest projecte pioner a Catalunya de renovació energètica destaquen la importància del disseny en la fase de projecte i la implementació de solucions innovadores per a l’èxit de la remodelació. Malgrat les adversitats degudes a les característiques de construcció inicials han aconseguit obtenir un edifici a l’avantguarda de l’eficiència energètica i la construcció sostenible.

Han participat en el projecte de rehabilitació i certificació d’aquest edifici els arquitectes López-Pedrero-Roda, Construccions Busquets Vilobí, Progetic Projectes Sostenibles, Energiehaus Arquitectos i els industrials Terundar Instalaciones, Zehnder, Verdaguer, Ecospai i Fusteria Salvador.

  • On 10 de desembre de 2017
  • 0 likes