GBM participa a la Jornada del projecte Construcció connectada: Sistemes sostenibles de climatització i ventilació

GBM participa a la Jornada del projecte Construcció connectada: Sistemes sostenibles de climatització i ventilació

Helena Garcia va centrar la seva intervenció en els sistemes passius de climatització i ventilació

El Col·legi d’enginyers tècnics Industrials de Girona va acollir el passat 20 de juny la Jornada Sistemes sostenibles de climatització i ventilació. L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Girona a través del projecte Construcció connectada, que va donar veu a cinc professionals tant del sector públic com privat, una taula rodona i un debat amb els oients.

Helena Garcia, arquitecta tècnica i especialista en construccions de fusta de GBM va donar tret de sortida a la conferencia amb una ponència centrada en els sistemes passius de climatització i ventilació. Garcia va exposar les característiques i condicions d’aquests sistemes, que són solucions climàtiques que formen part del disseny arquitectònic i que permeten aprofitar els rajos solars i evitar pèrdues de calor durant els mesos de fred a la vegada que protegeixen del sol durant els mesos de calor.

Seguidament va intervenir Marc Maso de l’Enginyeria Proisotec , seguit de Àlex Ciurana de l’empresa PGI, Laura Mascort de l’Àrea de sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona, i finalment Pere Rodríguez, dels Serveis de Salut integrats del Baix Empordà.