Green Building Management ha encapçalat la gestió del primer certificat de sostenibilitat LEED v.4 BD+C Core and Shell de l’estat espanyol

Green Building Management ha encapçalat la gestió del primer certificat de sostenibilitat LEED v.4 BD+C Core and Shell de l’estat espanyol

El primer edifici guardonat en aquesta categoria ha obtingut la classificació LEED SILVER

Situat al bell mig de la ciutat de València “Gallery” és el primer edifici d’oficines de l’Estat en obtenir el certificat LEED v.4 Building-Design and Construction en la categoria de Core and Shell per a la seva rehabilitació. La consultoria de sostenibilitat Green Building Management ha supervisat el procés de la certificació d’aquest emblemàtic immoble que ha obtingut la qualificació de LEED SILVER amb un total de 52 punts.

L’edifici representat per l’empresa Patrimony-Real State Management té una superfície de 3.025m2 organitzada en 8 plantes 380m2 cada una, i un local comercial annex de 420m2. La certificació obtinguda augmenta el valor comercial d’aquest immoble que es destinarà al lloguer d’oficines que, en el seu procés de rehabilitació ha integrat aspectes socials, mediambientals i tecno-econòmics.

Des de la seva construcció l’any 1974 d’edifici “Gallery” havia estat seu de diverses entitats financeres fins a quedar abandonat. La rehabilitació de l’immoble seguint els paràmetres de la certificació LEED garanteix als futurs usuaris de l’edifici una bona qualitat de l’entorn de treball, un baix consum d’aigua i energia, un bon ús dels recursos materials i la minimització de la generació de residus.