Green Building Management s’encarrega de la gestió de l’obtenció del certificat de sostenibilitat LEED d’un nou edifici destinat a R&D

Green Building Management treballa en la gestió per a l’obtenció de la certificació de sostenibilitat LEED BD+NC v.4 d’un nou edifici destinat a la creació de laboratoris i espais de R&D de la multinacional Americana propietat de HP Printing and solutions S.L.U.

El nou projecte que es construirà a Sant Cugat del Vallès té una superfície de 11.500m2 i anirà a càrrec de l’empresa d’enginyeria i Management EDETCO Tècnics SLP, juntament amb Proisotec Enginyeria.

La certificació LEED BD+NC v.4 contempla tant el disseny com la construcció i l’ús de l’edifici en la seva auditoria i analitza aspectes com els materials, la innovació, els residus, l’aigua, l’energia i l’impacte a la zona, entre altres.