La app Sustainable Property Expert (SPE) ja està disponible per a AppleiOS

Ja et pots descarregar gratis Sustainable Property Expert (SPE), la teva nova app experta en construcció sostenible que mesura i compara la sostenibilitat dels habitatges. SPE ja està disponible per als dispositius Apple iOS (ipad, iphone i ipodtouch), i ben aviat també ho estarà per a dispositius Android.

Sustainable Property Expert desvetlla el nivell de sostenibilitat dels habitatges mitjançant un qüestionari sobre les característiques de les llars. La app també permet comparar la sostenibilitat entre diversos immobles i a més, ofereix un informe detallat amb consells per augmentar la sostenibilitat dels habitatges.

La metodologia d’aquesta nova eina que està avalada per la comunitat científica analitza nou categories per valorar la sostenibilitat dels habitatges: la salut i el benestar, l’accessibilitat, l’energia, aspectes econòmics, el transport i la mobilitat, l’aigua, el manteniment, el medi ambient i el risc financer.

SPE ha estat creada per Green Building Management amb l’objectiu de promoure la construcció sostenible i conscienciar als usuaris dels múltiples avantatges de la sostenibilitat a les llars.

www.appspe.com

  • On 12 de desembre de 2016
  • 0 likes