El Dr. Jordi Castellano protagonitza la jornada tècnica sobre la certificació BREEAM al Col·legi d’Arquitectes de Lleida

El dijous 4 de novembre el doctor en sostenibilitat en l’edificació i l’eficiència energètica Jordi Castellano va realitzar una ponència sobre la importància i el procés de la certificació de sostenibilitat BREEAM.

La intervenció que s’emmarcava en la sèrie de sessions tècniques “Cap a una construcció més sostenible” organitzades per l’institut de la tecnologia de la Construcció de Catalunya va tenir lloc a la Demarcació de Lleida del COAC.

“Cap a una construcció més sostenible” planteja els avantatges i processos dels certificats de sostenibilitat i exposa casos pràctics mitjançant l’experiència dels assessors.

https://www.arquitectes.cat/ca/escolasert/cursos/construccio-sostenible-itec