“Energy and Buildings” publica l’article del Dr. Jordi Castellano sobre la metodologia que utilitza la nova app SPE

El Dr. Jordi Castellano exposa en un article publicat a la prestigiosa revista científica de la editorial Elsevier la investigació que ha donat pa al naixement de SPE.

A partir d’aquest estudi publicat a “Energy and Buildings” el Dr. Jordi Castellano ha desenvolupat una eina a l’abast de propietaris i llogaters per maximitzar la sostenibilitat dels habitatges amb el mateix rigor que els actuals certificats de sostenibilitat ofereixen als constructors professionals.

La metodologia de SPE està basada en l’anàlisi del procés qualitatiu del cicle de vida dels edificis, en particular en la seva fase de ús avaluant tres categories d’impactes: econòmics, socials i mediambientals. El nou mètode compta amb les característiques de les certificacions de sostenibilitat existents. El que el distingeix dels altres és el fet que té una simple metodologia basada en preguntes i respostes que permeten que qualsevol persona l’utilitzi.

Podeu consultar l’article científic a través del següent enllaç: http://bit.ly/2cUeZZG

  • On 26 de setembre de 2016
  • 0 likes