El Dr. Jordi Castellano tracta la Gestió d’actius immobiliaris turístics al Postgrau de Facility Management de l’escola Sert del COAC

El gerent de Green Building Management ha impartit una masterclass sobre la gestió dels actius immobiliaris turístics en el marc del Postgrau en Facility Management de l’escola Sert del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

El postgrau que ha finalitzat la seva quarta edició aquest mes d’abril ha comptat amb la participació de més de 20 professionals del sector. Durant el curs, els alumnes han adquirit capacitats per establir estratègies a llarg termini de l’estalvi de costos en la gestió dels edificis, a racionalitzar i gestionar el cicle de vida dels elements de l’edifici, planificar els manteniments preventius i correctius de l’edifici, estalviar despeses energètiques en l’edifici i gestionar eficaçment els espais i ubicacions de l’edifici, entre altres aspectes del facility management.