El Dr. Jordi Castellano participa en una jornada a Màlaga sobre el futur del model constructiu

El Col·legi Oficial d’aparelladors i arquitectes tècnics de Màlaga i la Universitat de Girona organitzen una jornada sobre la sostenibilitat en l’edificació com a eina de canvi de model de la ciutat actual.
L’acte que té lloc a Màlaga el divendres 15 d’abril comptarà amb la intervenció del Dr. Jordi Castellano (gerent de Green Building Management), el Sr. Manuel Salas (Cemosa), el Sr. Pedro Marín, director de l’observatori del Medi Ambient Urbà de l’Ajuntament de Màlaga i la presidenta del COATT-Màlaga la Sra. Leonor Muñoz.

Els constructors tècnics, les administracions i els promotors tenen la capacitat i la obligació de generar l’impuls necessari per canviar el model de ciutat i aconseguir entre tots, els objectius marcats per la UE pel 2020 i el 2050 para garantir unes ciutats més sostenibles i eficients.

Mitjançant la interrelació dels diferents professionals de la construcció amb la sostenibilitat de les ciutats, la iniciativa té l’objectiu de mostrar que la sostenibilitat en l’edificació no només pot, sinó que ha de ser una eina de canvi de model de les ciutats actuals.