El Dr. Jordi Castellano participa en la taula rodona sobre la Importància de les certificacions de sostenibilitat a l’Escola Politècnica Superior de Girona

El doctor Jordi Castellano participarà en la taula rodona sobre la Importància deles certificacions de sostenibilitat en el marc de la conferència “Introducció a la certificació LEED en edificis”.  La conferència que està oberta a tota la comunitat d’enginyeria i arquitectura anirà a càrrec de l’Enginyer industrial Antoni Márquez, membre d’ACTECIR i ex-professor de la Politècnica. Després de la ponència de Márquez s’iniciarà la taula rodona moderada pel Sr. Josep Mº Corretger, i en la que hi participarà el Dr. Castellano juntament amb l’arquitecta Esther Pereira.

La jornada està organitzada per l’Associació d’antics alumnes i Amics de la Politècnica  A3-P i tindrà lloc el 25 de febrer a les 12h a la sala d’actes P-1 de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona.