Green Building Management crea SPE, la app que mesura i compara la sostenibilitat dels edificis

Sustainable Property Expert (SPE) és una nova aplicació mòbil que determina i comparar el nivell de sostenibilitat dels immobles valorant els aspectes de salut i benestar, econòmics i mediambientals. A través d’un informe de sostenibilitat SPE permet a l’usuari identificar els aspectes de la llar que cal millorar per tal de reduir les factures d’energia, reduir l’impacte mediambiental de la vida quotidiana i augmentar el nivell de confort i benestar. Aquesta nova eina estarà operativa en les properes setmanes tant al web com en aplicació mòbil per a Android i Iphone.

SPE ha estat creada per la consultoria de sostenibilitat de Girona Green Building Mangement. La iniciativa va sorgir d’un estudi científic encapçalat pel Dr. Jordi Castellano, i que ha servit per desenvolupar la metodologia que utilitza SPE per realitzar els càlculs de la sostenibilitat. Castellano, doctor en sostenibilitat en edificació i eficiència energètica ha impulsat SPE amb l’objectiu de conscienciar la societat de la importància de la sostenibilitat en l’edificació i d’evidenciar les grans millores en termes de sostenibilitat que es deriven de petits canvis als immobles.

Ja podeu consultar el funcionament i la informació sobre la nova app a www.appspe.com