Jordi Castellano presenta un cas pràctic de la certificació de sostenibilitat BREEAM a les jornades de l’Itec

El dijous 28 de gener el gerent de Green Building Management realitzarà una ponència a Tarragona en que exposarà el procés de la certificació BREEAM de la promoció d’habitatges 9Centre de la ciutat romana. Jordi Castellano, que va encapçalar l’assessorament en la gestió de la certificació en aquesta promoció explicarà la seva experiència en aquest procés.

La intervenció de Castellano forma part de la sessió tècnica sobre la metodologia de la certificació de sostenibilitat BREEAM, organitzada per l’Institut  de la tecnologia de la construcció de Catalunya. La sessió que tindrà lloc al Col·legi d’Arquitectes de Tarragona de 10h a 12h, també acollirà la intervenció de la Ingeniera industrial de l’àrea de qualitat de l’Itec Núria Font i l’assessora BREEAM Lluïsa Hernández.

La jornada s’emmarca en el cicle de sessions tècniques “Cap a una construcció més sostenible” que impulsa l’Itec i que es celebraran a les 4 capitals de províncies catalanes durant les properes setmanes.

Cada una de les sessions inclouran intervencions d’assessors acreditats BREEAM que explicaran el procés de certificació de casos concrets de la seva experiència.

L’assistència a les sessions tècniques és gratuïta, però cal fer la inscripció prèvia.

Podeu realitzar la vostra inscripció a través d’aquest enllaç