Helena García, la nova incorporació a l’equip de Green Building Management parla sobre la construcció amb fusta en un article publicat a EcoHabitar

“Construir amb fusta” és el nom de l’article que la revista EcoHabitar ha publicat en el seu últim número de l’Helena García Beltrán, una jove arquitecta tècnic especialitzada en fusta que s’ha unit recentment l’equip de GBM.

Al llarg de la història, la fusta ha tingut una gran rellevància com a material de construcció en les diferents cultures i civilitzacions. Durant un temps, al nostre entorn geogràfic la fusta s’ha vist substituïda per altres materials estructurals per diverses raons. Tot i així, avui en dia torna a agafar el protagonisme que es mereix gràcies al desenvolupament de noves tècniques i sobretot, al reconeixement de les seves característiques ecològiques i de sostenibilitat.

A través d’un viatge en el temps i mitjançant estudis científics l’article reflecteix amb claredat  i rigor els avantatges i propietats de la fusta com a estructura i les múltiples tècniques de construcció que se n’han desenvolupat.

Helena García és especialista en estructures de fusta i té un ampli coneixement en materials sostenibles i tècniques constructives basades en la bioconstrucció.

Podeu llegir l’article sencer a la revista EcoHabitar