Jordi Castellano és el primer assessor acreditat Breeam UK Communities de l’Estat espanyol

El gerent de la consultoria de sostenibilitat Green Building Managament Jordi Castellano ha obtingut aquest setembre la primera l’acreditació d’assessor Breeam Uk Communities de l’Estat. La llicència permet al gerent de GBM assessorar als seus clients en l’obtenció i gestió de la certificació de sostenibilitat Breeam en projectes de desenvolupament urbanístic a nivell internacional.

 

Breeam Uk communities ajuda als agents de planificació a millorar, mesurar i certificar de forma independent la sostenibilitat de les seves propostes de desenvolupament des de les fases inicials de projectes d’urbanització. Es centra en criteris fonamentals de la sostenibilitat ambiental, social i econòmica, i en les exigències del sistema de plantejament que tenen impacte sobre els projectes urbans. Breeam Communities és una eina de diàleg entre promotors i agents de planificació, que garanteix la sostenibilitat de la seva proposta o projecte.

 

Jordi Castellano també és assessor acreditat en la resta de modalitats de les certificacions de sostenibilitat d’origen anglès Breeam, l’americana Leed i l’espanyola Verde.

  • On 25 de setembre de 2015
  • 0 likes