Jordi Castellano és assessor acreditat de la última versió del sistema de certificacions de sostenibilitat LEED

El gerent de Green Building Management va obtenir el passat 21 de maig l’acreditació com a assessor del LEED AP BD+C, la última versió dels certificats de sostenibilitat LEED.

Aquesta nova acreditació, emesa per la organització internacional USGBC, garanteix els coneixements i aptituds de Castellano per assessorar en l’obtenció de la última versió dels certificats de sostenibilitat LEED en noves edificacions. Castellano entra a formar part del grup reduït d’acreditats a nivell estatal d’aquesta última versió del certificat nord-americà.Jordi Castellano ja és assessor acreditat en totes les tipologies de les certificacions de sostenibilitat de referència a nivell nacional i internacional, BREEAM, VERDE i LEED, fet que li permet tenir una visió holística de la sostenibilitat i de les seves certificacions per tal de donar el millor servei i solucions a cadascun dels seus clients.