Jordi Castellano serà el coordinador del màster en Sostenibilitat i gestió de l’edificació en el sector turístic de la Universitat de Girona.

La Universitat de Girona juntament amb la Fundació UdG oferirà durant el proper curs 2015/2016 el Màster en Sostenibilitat i gestió de l’edificació en el sector turístic.  El màster, que formarà professionals i investigadors en el camp de la sostenibilitat en l’edificació i el facility Management el coordinarà Jordi Castellano i comptarà amb un equip de professors especialitzats d’alt prestigi.

Aquesta oferta formativa té l’objectiu de formar tècnics especialistes que disposin del coneixement necessari per poder desenvolupar amb eficiència projectes relacionats amb la sostenibilitat en l’edificació, així com en la gestió d’actius immobiliaris i els seus serveis. El pla d’estudis del màster contempla el foment de l’emprenedoria alhora que facilita les eines necessàries per desenvolupar noves tasques des d’una visió mediambiental, econòmica i social en l’ús de l’edifici i en la gestió del mateix al llarg de la seva vida útil. A més el màster dóna accés al Doctorat i a les diferents línies de recerca. El període de preinscripcions del màster ja està obert, podeu consultar més informació a través del següent enllaç.