El butlletí electrònic oficial de BREEAM inclou GBM en una entrada informativa sobre el projecte residencial 9Centre de Tarragona

Al centre de Tarragona (Av. Vidal i Barraquer, 27) s’està treballant en la construcció del projecte 9Centre, una nova promoció de 56 habitatges impulsats per la promotora Ambientia i que adopta mesures d’estalvi energètic i d’impacte  mediambiental tant en la concepció general del projecte immobiliari, com en les qualitats interiors de cada un dels habitatges. Jordi Castellano, assessor acreditat per a la gestió de totes les modalitats dels certificats de sostenibilitat BREEAM ja ha començat a treballar en la tramitació d’aquest certificat per aquesta nova promoció que finalitzarà el 2017. El certificat de sostenibilitat BREEAM, que defineix i garanteix el nivell de sostenibilitat del conjunt del projecte, avalua la sostenibilitat en 10 categories i classifica el nivell de sostenibilitat del conjunt de l’edifici.

Poden consultar el butlletí oficial de Breeam a través del següent enllaç:

www.breeam.es/index.php/newsletter