GBM obté l’actualització de la llicència BREEAM ES Nova Construcció 2015

El gerent de la consultoria Green Building Management, Jordi Castellano, va rebre el passat mes de gener la nova llicència d’assessor BREEAM ES segons el nou sistema d’aquesta certificació de construcció sostenible, BREEAM ES Nova Construcció. Aquesta actualització de la llicència reitera el reconeixement per realitzar processos de consultoria i auditoria en l’obtenció del certificat BREEAM ES a comerços, oficines, edificis públics, d’indústria lleugera i en edificis del sector de l’oci i el turisme. Castellano és l’únic assessor de l’Estat espanyol acreditat també per a l’assessorament i certificació de projectes de les tipologies BREEAM urbanisme, BREEAM habitatge i BREEAM en ús. BREEAM (Building Research Establishment Enviromental Assessment Methodology) és el mètode d’avaluació i certificació de sostenibilitat de la construcció tècnicament més avançat i líder a nivell mundial. Amb més de 20 anys al mercat de la construcció sostenible BREEAM ha aconseguit establir uns estàndards per a les millors pràctiques en el disseny sostenible i s’ha convertit en la mesura de referència per descriure els avantatges ambientals que ofereix un edifici.