Taula rodona sobre el projecte Bulli Foundation

La Taula de l’Enginyeria de les Comarques Gironines, sensible amb tots aquells temes que afecten a la societat i entorn gironí, ha organitzat el 27 de novembre de 2014 un debat, iniciant la jornada amb una exposició tècnica de l’arquitecte redactor del projecte Bulli Foundation i amb posterior taula rodona per generar un debat entre les diferents veus que han sorgit arrel del mateix. Green Building Management hi participa en qualitat d’assistent per conèixer el projecte de primera mà.

 

Hi intervindran:

Enric Ruiz Geli, arquitecte principal del projecte

Xavier Camosa, arquitecte urbanista

Marta Ball-llosera, ambientòloga en representació d’ IAEDEN – Salvem l’Empordà

Raúl Bastida, ornitòleg i educador ambiental, en representació DEPANA

Pendent confirmació representant de la Generalitat de Catalunya

 

Moderador: Narcís Bartina,secretari de la TEG

 

Dates: dijous 27 de novembre de 2014

Horari: de 19h a 21h

Lloc: CETIG – Crta. Barcelona 33, 1r 2a – Girona

 

Més informació

 

L’AssociacióTaula de l’Enginyeria de les Comarques Gironines és una associació  formada per el Col·legi d’Enginyers Tècnics de Girona,el Col·legi de  Camins, Canals i Ports de Catalunya – delegació deGirona, Col·legi d’Enginyers Tècnics Agrícoles de Catalunya – demarcació de Girona, el  Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya – demarcació de Girona, el Col·legi d’Enginyers TècnicsTopògrafs- demarcació de Girona i el  Col·legi d’Enginyers Tècnics i de Grau en Mines i Energia de Catalunya  i  Balears.

  • On 26 de novembre de 2014
  • 0 likes