Congrés “World Sustainable Building 2014”

Green Building Management assistirà al congrés “World Sustainable Building 2014”, el major punt de trobada a nivell mundial sobre edificació sostenible on es reuneixen les institucions internacionals més importants i influents.

Sota el lema “Sustainable Building Results…Are We Moving as Quickly as We should? It’s up to us!”, del 28 al 30 d’octubre centenars d’experts es reuniran i debatran al Palau de Congressos de Catalunya un Full de Ruta per posar en marxa un procés que permeti al sector definir els plans d’acció locals orientats a donar, al més aviat possible, una resposta efectiva als reptes globals, socials i ambientals , als quals s’enfronta.

L’objectiu és promoure l’adopció d’una resposta adient als desafiaments socials i ambientals globals als quals s’enfronta el sector de l’edificació sostenible mitjançant el consens de les entitats, els principals agents del sector, i d’experts mundials. A més, promourà la màxima participació dels països per incloure les diferents realitats existents.

Amb una visió transdisciplinària, el Congrés és el punt d’arribada d’un procés que es va iniciar l’any 2012 amb les diferents Conferències Regionals i en diferents països de tot el món, per establir una nova línia d’actuació comú que reconegui les singularitats de cada àmbit. Així mateix, es busca afavorir la integració de les visions científiques, productives i de gestió, i provocar sinergies entre elles com a eina estratègica de treball.

World SB14 Barcelona busca, mitjançant la unió i cooperació de les diferents institucions i organitzacions implicades, promoure que el Congrés es configuri com un instrument que ajudi a definir què fer en el sector de l’edificació a nivell mundial des del punt de vista de la sostenibilitat .

El Congrés està organitzat per Green Building Council España (GBCe), promogut per Conseil International de Batîment, Intertational Initiative for a Sustainable Built Enviroment, United Nations Environment Programme – Sustainable Buildings and Climate Initiative i International Federation of Consulting Engineers i compta amb la participació de World Green Building Council.

Més informació: www.wsb14barcelona.org

  • On 24 de novembre de 2014
  • 0 likes