Els membres de GREEN BUILDING MANAGEMENT formen part de:


IFMA

GBCe

la21

BREEAM ES

U.S.Green Building Council

ASHRAE

Qui som

Green Building Management (GBM) està format per un equip pluridisciplinar de persones per donar resposta a les necessitats dels nostres clients d'una forma transversal, tenint com objectiu la SOSTENIBILITAT en l'edificació i tenint en compte l'estudi del cicle de vida (LCA) en totes les seves solucions tecnològiques.

 

L'equip humà


JORDI CASTELLANO COSTA

JORDI CASTELLANO COSTA

Certificador BREEAM, VERDE, LEED AP BD+C v.4

Gerent i consultor de Green Building Management, en Jordi porta  més de 17 anys relacionats amb el sector de l’edificació, tant en el Project Management com en el Facility Management. En Jordi és reconegut per la seva habilitat en la composició d’equips de treball per tal de desenvolupar qualsevol tipus de projecte. La seva visió clara sobre l’implicació de la sostenibilitat en l’edificació, alineada  amb els objectius i les necessitats dels seus clients, el fan gaudir d’un respecte en tots els projectes en que ell participa.

Contacta amb mi:    jcastellano@gbm.cat


ODÓN PLUJÀ ISERN

ODÓN PLUJÀ ISERN

Especialista en anàlisis del cicle de vida (LCA) i càlcul de petjada de carboni

Biòleg amb 28 anys d’experiència en departaments tècnics i de qualitat d’Indústries Càrnies(o Alimentaries), aporta el seu coneixement dels productes i els seus processos de elaboració. Coneixement en la implantació i certificació per a la norma de qualitat ISO 9001, les normes de Seguretat alimentaria BRC i IFS,  a més de les normes especifiques del sector, com son la Llista Marc per a l’exportació a 3ers països, la ETG Serrano i l’experiència per a la obtenció de la autorització per a la exportació als Estats Units.


JOAN BALLELL RUHÍ

JOAN BALLELL RUHÍ

Consultor en sistemes de gestió

Gestor en sistemes de la qualitat acreditat per la European Organization for Quality , consultor en sistemes normalitzats de gestió la qualitat, el medi ambient i de la seva integració, assessor del  model europeu d’excel·lència, gestió de projectes segons les normes  9000, 14000, 166.000. Representant del programa Qualigram per la descripció gràfica de processos www.qualigram.com


GABRIELA BENVENISTE PÉREZ

GABRIELA BENVENISTE PÉREZ

Especialista en Anàlisis de Cicle de Vida (LCA), càlcul de la petjada de carboni i ecoetiquetatge

Enginyera Industrial Superior amb l’especialitat en Termoenergètica (UPC-Barcelona) i Màster en Tècniques per a la Projectació i l’Avaluació Ambiental (Politecnico di Torino-Itàlia), amb més de 8 d’anys d’experiència en el sector de la consultoria ambiental (LCA, petjada de carboni, etc..) per a diversos sectors (construcció i edificació, industria agro-alimentària, turisme, esdeveniments sostenibles, tèxtil, químic..). Coneixement exhaustiu de les normes EN ISO 14040-44 (LCA), EN ISO 14064-67 (Petjada de carboni), PAS 2050:2011 (Petjada de Carboni) i software GaBi de PE International per a LCA. Dilatada experiència en formació en ACV i les seves aplicacions (Petjada de carboni, ecoetiquetes, compra pública verda,..) i software GaBi de PE International.

Contacta amb mi:    gaby.benve@gmail.com    http://es.linkedin.com/in/gabrielabenveniste/


RITA

RITA

Comunicació i Relacions Públiques.

Professional freelance de la comunicació i les relacions públiques. És la responsable d’executar l’estratègia comunicativa de l’empresa i de gestionar les relacions amb els mitjans de comunicació.

Contacta amb mi:    comunicacio@gbm.cat


HELENA GARCÍA BERTRÁN

HELENA GARCÍA BERTRÁN

Tècnic especialista en Estructures de fusta, materials sostenibles i bioconstrucció. Certificat BIM-Revit Architecture. Nivell I. AUTODESK.

Graduada en Arquitectura Tècnica (Universitat de Girona_UdG, 2013) amb Màster en Enginyeria de la fusta estructural (Universidad de Santiago de Compostela_USC, 2015). Tècnic Superior en Realització i Plans d’Obra (2009). Tècnic Superior en Desenvolupament i Aplicació de Projectes de la Construcció i Obra Civil (2008). Coneixement exhaustiu en materials sostenibles i tècniques constructives basades en la bioconstrucció.

Màster en Sostenibilitat i Gestió de l’Edificació en el Sector Turístic (Universitat de Girona - UdG, 2016).

Contacta amb mi:    helena@gbm.cat


GERARD PRATS MENÉNDEZ

GERARD PRATS MENÉNDEZ

Dissenyador

Dissenyador gràfic i industrial.  Gerent de l'Estudi Creatiu AEIOU. Juntament amb el seu equip, gestiona tota la comunicació visual de l'empresa. Si hi ha alguna queixa, suggeriment estètic o funcional no dubteu en enviar-li un mail! :)

Contacta amb mi:    gerard@aeiou.cat