Notícies

Obres noves, reformes i rehabilitacions.

 

Cursos de formació per a constructors: certificació de sostenibilitat d'edificis

Publicada 06/10/2017

Green Building Management ofereix formacions presencials per a responsables d'empreses constructores sobre la gestió de les certificacions de sostenibilitat Breeam, Leed i Verde.

Veure'n més...


GBM participa a la Jornada del projecte Construcció connectada: Sistemes sostenibles de climatització i ventilació

Publicada 26/06/2017

Helena Garcia va centrar la seva intervenció en els sistemes passius de climatització i ventilació

Veure'n més...


Green Building Management ha encapçalat la gestió del primer certificat de sostenibilitat LEED v.4 BD+C Core and Shell de l'estat espanyol

Publicada 12/06/2017

El primer edifici guardonat en aquesta categoria ha obtingut la classificació LEED SILVER .

Veure'n més...


GBM utilitza el software més reconegut per realitzar Anàlisi del cicle de Vida (ACV) de productes i els processos productius

Publicada 26/05/2017

Green Building Management s’ha especialitzat en GaBi, el software més reconegut per realitzar anàlisis del cicle de vida de processos de producció i productes en qualsevol etapa del seu cicle de vida.

Veure'n més...


Jordi Castellano coordina el Màster en sostenibilitat i Gestió de l’edificació en el sector turístic de la Universitat de Girona

Publicada 17/05/2017

El Dr. Jordi Castellano encapçala enguany la coordinació del Màster en Sostenibilitat i Gestió de l’edificació en el sector turístic que s’impartirà a la Universitat de Girona el curs 2017-2018.

Veure'n més...


Green Building Management s’encarrega de la gestió de l’obtenció del certificat de sostenibilitat LEED d’un nou edifici destinat a R&D

Publicada 28/04/2017

Green Building Management treballa en la gestió per a l’obtenció de la certificació de sostenibilitat LEED BD+NC v.4 d’un nou edifici destinat a la creació de laboratoris i espais de R&D de la multinacional Americana propietat de HP Printing and solutions S.L.U.

Veure'n més...


El Dr. Jordi Castellano docent de la nova titulació europea de Tècnics d’eficiència energètica d’edificis (TEPEB)

Publicada 11/04/2017

El gerent de GBM forma part de l’equip de docents del TEPEB (Certification Européenne de Technicien de la Performance Energétique du Bâtiment), un projecte aprovat per la Comissió Europea, dins el programa ERAMUS+ que unifica la titulació de tècnic en eficiència energètica d’edificis a nivell europeu.

Veure'n més...


La app que mesura i compara la sostenibilitat dels habitatges

Publicada 30/03/2017

Sustainable Propert Expert la app experta en construcció sostenibles creada per Green Building Management ja es pot descarregar gratuïtament en dispositius Android i Apple.

Veure'n més...


Helena Garcia dissenya la coberta d’una sala de teatre polivalent a Thille-Boubacar (Senegal)

Publicada 16/02/2017

L’arquitecta tècnica de GBM ha participat en un projecte de cooperació internacional que ha consistit en el disseny i construcció d’una sala de Teatre polivalent a Thille-Boubacar, al nord del Senegal.

Veure'n més...