El Dr. Jordi Castellano docent de la nova titulació europea de Tècnics d’eficiència energètica d’edificis (TEPEB)

El gerent de GBM forma part de l’equip de docents del TEPEB (Certification Européenne de Technicien de la Performance Energétique du Bâtiment), un projecte aprovat per la Comissió Europea, dins el programa ERAMUS+ que unifica la titulació de tècnic en eficiència energètica d’edificis a nivell europeu.

A causa de la transició energètica europea, l’evolució de les noves tecnologies i la investigació de nous materials de construcció es requereix l’actualització de les competències dels professionals especialitzats en l’eficiència energètica dels edificis, i aquesta nova titulació renovada i equivalent als diversos països de la Unió Europea dóna resposta a aquestes necessitats. En el marc d’aquesta titulació Castellano és docent en matèries vinculades als aïllaments, l’eficiència energètica i les condicions de manteniment i ús dels edificis. La Universitat de Girona és un dels centres europeus que ofereixen aquesta formació.

http://www.tepeb.eu/es/